Deze pagina wordt per oktober 2023 niet meer bijgehouden. Databases zijn hier te downloaden.

[Valid RSS]

RSS feed

 • 23 november 2008 – Kapper

  Gisteren ben ik trouwens ook naar de kapper geweest. Op deze manier onthoud ik de datum.

 • Categorie eten23 november 2008 – Nieuw recept: koolrabisoep

  Gisteren hebben we aparte groenten gegeten. Koolrabisoep, schorseneren met champignons, pastinaken, gestoofde rettich en kokoskoekjes. Ik was erg benieuwd hoe alles zou smaken, en het was best aardig. De schorseneren vielen tegen, ze hadden bijna geen smaak. Het voorbereiden duurde erg lang, en het schoonmaken achteraf ook. Waarschijnlijk was dit de laatste keer dat ik schorseneren eet. De pastinaken waren lekker, en heel simpel klaar te maken (als aardappelen). Maar het succes was toch de koolrabisoep. Die wil ik nog wel vaker maken, en daarom heb ik het recept toegevoegd op deze pagina.

 • Categorie muziek22 november 2008 – Optreden 21 november 2008

  De voorspeelavond van Flamencoles is geweest. Samen met andere leerlingen van de gitaarafdeling van de muziekschool (vooral kinderen) hebben we opgetreden voor een publiek (vooral ouders). Wij speelden de Soleares, en het ging niet foutloos maar het klonk best goed.

 • Categorie muziek21 november 2008 – Naam Flamenco-groep

  Gisteren bij de flamencogitaarles heeft ons groepje een tijdelijke naam gekregen. Het was de generale repetitie voor het optreden van morgen, en na afloop hebben we uit een lijstje van Spaanstalige namen gekozen. Het is "Rayo del sol" geworden, wat zonnestraal betekent.

 • Categorie website20 november 2008 – Eerste item

  En er is een RSS feed! Gewoon, omdat het kan. Alles op mijn pagina is nog niet beschreven op deze feed, dus alles is nog nieuw. In principe zou ik elke keer als ik mijn pagina update, dit hier kunnen vermelden. De tijd zal leren of dat ook gebeurt.