[Valid RSS]

RSS feed

 • 17 september 2022 – Boek Vuelta 2022 uit

  De Vuelta is een week afgelopen, en ik heb de tijd genomen om mijn boek over de Vuelta up te daten. Enkele correcties (typefouten, taalfouten, onduidelijkheden) zijn ook gedaan, geen grote inhoudelijke toevoegingen.

 • 30 juli 2022 – Boek Tour 2022 uit

  De statistieken van de Tour van 2022 zijn toegevoegd, de visualisatie is verbeterd, enkele typefoutjes zijn verbeterd: het boek met regels en statistieken van de Tour is weer up-to-date. Heel eerlijk: de wijzigingen t.o.v. 2021 zijn niet erg groot. Door slimmer papier te kiezen, is de prijs van het boek zelfs iets lager uitgevallen.

 • 22 juni 2022 – Menu verbeterd

  De scope van deze pagina is al een paar jaar verbreed naar alle grote rondes, maar het menu was daar nog niet op aangepast. Maar dat achterstallig onderhoud heb ik nu gedaan. De huidige situatie is nog niet perfect, en nog niet alles is gemakkelijk te vinden, maar het is al stukken beter dan eerst.

 • 21 juni 2022 – Vueltaboek klaar

  Het Vuelta-boek is af, en is op dit moment in de redactiefase bij Amazon. Phew.

 • 12 juni 2022 – Tourmythes

  Er zijn een paar Tourmythes in omloop: dingen die als feit gepresenteerd worden, maar dat helemaal niet zijn. Het zal de meeste mensen niet boeien, maar ik heb er even een paar bij elkaar gezet.