Deze pagina wordt per oktober 2023 niet meer bijgehouden. Databases zijn hier te downloaden.

[Valid RSS]

RSS feed

 • 3 december 2021 – Combinatieklassement in Vuelta

  Lange tijd is er in de Vuelta een combinatieklassement geweest. Dit wordt uitgerekend uit de standen in de andere klassementen. Omdat ik toch informatie heb van die andere klassementen, heb ik een pagina gemaakt die dit combinatieklassement uitrekent. Omdat ik nog niet alle informatie van andere klassementen heb toegevoegd, is dit niet compleet, en het zal wel nooit perfect worden, maar het is er toch.

 • 17 november 2021 – Dichtst bij 'double'

  Pantani was de laatste renner die de Tour en de Giro in hetzelfde jaar won. Welke renners kwamen de andere jaren het dichtst bij? En hoe zit het als je ook naar de Vuelta kijkt? Ik heb iets geschreven wat dit uitrekent, het resultaat staat op de gelinkte pagina.

 • 18 oktober 2021 – Update varia-overzicht

  In de afgelopen twee jaar heb ik enkele nieuwe pagina's gemaakt, om voor mezelf iets uit te zoeken. Deze heb ik nu eindelijk eens toegevoegd aan de "Varia" pagina, zodat ze voor de buitenwereld beter te vinden zijn.

 • 4 augustus 2021 – Nieuwe versie boek: 1903-2021

  De Tour de France van 2021 is afgelopen, en ik heb alle statistieken in mijn boek up-to-date gemaakt. Ook heb ik wat correcties gemaakt, en enkele aanvullingen gedaan. En nu is dit boek via Amazon te bestellen!

 • 11 juli 2021 – Alaphilippe droeg alle truien

  Alaphilippe droeg in 2016 de witte trui als aanvoerder van het jongerenklassement. In 2018 won hij een etappe, en droeg hij de bolletjestrui van het bergklassement. In 2019 droeg hij de gele trui als aanvoerder van het algemeen klassement. En dit jaar droeg hij de groene trui als aanvoerder van het puntenklassement. Hij heeft dus alle truien die nu nog bestaan gedragen; ik noem dat een super-grand slam! Hij is pas de vijfde renner die dit doet.