Onderstaande informatie geldt voor alles wat te vinden is op pagina's waarvan de internetlocatie begint met "http://www.tourdefrancestatistieken.nl". Voor zover mogelijk verwijzen al deze pagina's hiernaartoe.

Teksten

Alle teksten, behalve waar uitdrukkelijk aangegeven, zijn door mij geschreven, en auteursrechtelijk beschermd. Het beperkt citeren van deze teksten is toegestaan volgens het citaatrecht. Voor iedereen die geen zin heeft om het citaatrecht uit te gaan zoeken: ik geef uitdrukkelijk toestemming om alles te citeren zolang het niet voor commerciële doeleinden is, en deze pagina als bron wordt vermeld. Citeren is overigens iets anders dan de hele tekst kopiëren.

Plaatjes

De gebruikte plaatjes zijn niet allemaal door mij gemaakt. Ze vallen in de volgende categoriën uiteen:

Publiek domein

Deze plaatjes zijn door de makers in het publieke domein gezet. Klik op het plaatje voor de bron. In sommige gevallen heb ik de plaatjes enigszins aangepast, mijn versie staat ook in het publieke domein.

Vlakke rit Heuvelrit Bergrit

Copyright

Deze plaatjes zijn auteursrechtelijk beschermd, op zo'n manier dat ik er gebruik van mag maken. Klik voor meer details op (of vlak onder) het plaatje. Sommige plaatjes heb ik aangepast. Mijn versie van het plaatje valt onder dezelfde licentie als het origineel.

kaart van Italie kaart van Frankrijk kaart van Spanje Tijdrit icoon Gele trui Groene trui Bolletjestrui Witte trui Strijdlustig Combinatietrui