RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie website 9 februari 2009 – Geen gebroken links meer

  Op zoek naar iets voor mijn werk kwam ik een gebroken link tegen, en dat is heel frustrerend, want wat ik nodig had zat waarschijnlijk achter die link. Om al mijn bezoekers deze frustratie te besparen, heb ik een broken link check uit laten voeren, en daaruit volgden twee mislukte links. Die heb ik verbeterd, en nu zijn er dus geen gebroken links meer. Morgen misschien weer wel.

 • Categorie film 9 februari 2009 – Swimming Pool

  Heel lang geleden heb ik Swimming Pool gezien. Zaterdag kwam hij op tv, zondag heb ik hem gekeken. Zie filmoverzicht.

 • Categorie sport 8 februari 2009 – Langzaam gerend

  Vanochtend ben ik weer gaan rennen. En het werd de slechtste tijd ooit, zo'n vijf minuten langzamer dan anders. Daar heb ik twee smoesjes voor en één goede reden. De smoesjes zijn dat ik een tijdje voor een stoplicht heb moeten wachten (+30 s) en dat het modderig was en ik een stukje rustiger moest lopen omdat het daar glad was (+30 s). De goede reden is dat ik in het begin overmoedig was en te hard van start ging, en op het einde moe was en stukjes moest gaan lopen. De vorige keer had ik op het einde energie over, dus probeerde ik er nu iets meer uit te halen, maar ik denk dat ik de volgende keer er tussenin moet mikken.

 • Categorie film 8 februari 2009 – Two Weeks Notice

  Donderdag hebben we weer een film gekeken. Zie filmoverzicht.

 • Categorie werk 5 februari 2009 – "Shake and rattle"

  Ik was al een tijdje bezig om starre verbindingen in moleculen goed te modelleren, en toen ik er voor mijn gevoel bijna uit was, vond ik een artikel waarin alles beschreven was. De methode heet Rattle en het is een verbetering van Shake. In mijn methode had ik nog een energielekkage. Hij was wel heel klein, maar dat maakt hem ook weer lastig opspoorbaar. Rattle is gelukkig iets algemener dan mijn methode, en hij is al geïmplementeerd, dus alles komt goed.