RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk 5 februari 2009 – "Shake and rattle"

  Ik was al een tijdje bezig om starre verbindingen in moleculen goed te modelleren, en toen ik er voor mijn gevoel bijna uit was, vond ik een artikel waarin alles beschreven was. De methode heet Rattle en het is een verbetering van Shake. In mijn methode had ik nog een energielekkage. Hij was wel heel klein, maar dat maakt hem ook weer lastig opspoorbaar. Rattle is gelukkig iets algemener dan mijn methode, en hij is al geïmplementeerd, dus alles komt goed.

 • Categorie sport 4 februari 2009 – Tour de France data

  In de tijd dat mijn simulaties bezig waren (nuttig werk!) heb ik informatie over de Tour de France verzameld (minder nuttig!) en het resultaat staat nu ook op deze pagina onder de sportstatistieken. Wil je weten wie de jongste etappewinnaar in de Tour de France was, kijk dan daar.

 • Categorie werk 4 februari 2009 – Tijdschriftpublicatie

  Vandaag had ik het bericht van de MicroFLu2008 organisatie dat mijn paper dat ik in Bologna heb gepresenteerd is geselecteerd voor publicatie in "Microfluidics and Nanofluidics". Dat is goed nieuws, en binnenkort zal ik dus mijn artikel oppoetsen, mijn revisies naar aanleiding van het commentaar van de reviewers highlighten, en het geheel opsturen. "Microfluidics and Nanofluidics" heeft een impact factor van 2.241, daarmee staat het in de top twintig van vakbladen in mijn vakgebied.

 • Categorie muziek 3 februari 2009 – CD van Yes

  Afgelopen weekend heb ik een best-of cd van Yes gekocht. Uiteraard staat daar ook "Owner of a lonely heart" op, die ook in de top 500 van de Top 2000 staat. Mijn ontzettend onduidelijke overzicht van welke nummers ik op cd heb is dus ook bijgewerkt.

 • Categorie muziek 3 februari 2009 – Bladmuziek Tangos

  Vanavond gaat ons flamencogitaargroepje weer extra oefenen. Omdat de bladmuziek van de "Tangos" die we spelen niet overzichtelijk was, heb ik het geheel bij elkaar gezet en uitgeprint. Ik heb zelfs een lilypond-package speciaal voor flamenco gevonden, dus het ziet er nu extra goed uit.