RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk 2 februari 2009 – Dom foutje

  Zaterdag had ik even gekeken naar mijn simulatie, besloten dat het goed genoeg was, en meteen drie andere simulaties voor andere temperaturen gestart. Helaas deed ik dat nét niet helemaal goed, want de simulaties werden allemaal in dezelfde directory opgeslagen. Zo hebben 3 nodes op onze cluster anderhalve dag elkaar zitten te overschrijven. En omdat ze ongeveer even laat begonnen waren en ongeveer even snel gingen, is het resultaat nu dat ik van alle temperaturen resultaten door elkaar had. Ik kon dus vanochtend weer gewoon opnieuw beginnen.

 • Categorie eten 1 februari 2009 – Knolselderijsoep

  Gisteren heb ik weer eens knolselderijsoep gemaakt, die is heel lekker. Tot mijn verbazing stond hij hier nog niet bij, nu dus wel.

 • 1 februari 2009 – Sterrenfoto's

  De foto's zijn geanalyseerd, en ze staan nu op mijn pagina.

 • 30 januari 2009 – Sterrenfoto's

  Vanavond was de lucht helder, en zijn we foto's gaan maken van de sterren. Eerst in de achtertuin om te testen, en dat ging verrassend goed met een lange sluitertijd. Daarna zijn we een stukje gaan rijden naar een lichtarm plekje, en daar hebben we nog meer foto's gemaakt. Het was zo helder dat zelfs de melkweg te onderscheiden was. Ik heb de foto's zelf nog niet gezien, want die moeten nog op de computer worden bijgewerkt, maar ik verwacht dat ze best goed gelukt zijn, en dat er veel sterren op te zien zijn.

 • Categorie website30 januari 2009 – Muziek-icoon

  En er is een muziek-icoon.