RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie sport28 januari 2009 – Schaatstijden

  Mijn schaatstijden van gisterenavond waren nog geen wereldrecords, maar er zat wel progressie in. Zelf geklokt:

  RondjeTijd
  min:sec
  12:18
  22:00
  31:52
  41:48
  51:47
  61:43

  Als ik zo door ga, zit ik over een paar jaar vanzelf aan de top. Ter vergelijking: ik schaatste een rondje buitenbaan, dus dat is meer dan 400 m. Het wereldrecord schaatsen op de 500 m ligt momenteel iets boven de 0:34. Ik heb dus nog genoeg ruimte om progressie te maken.

 • Categorie sport27 januari 2009 – Schaatsen

  Vanavond ga ik met collega's schaatsen. We hebben net pizza gegeten, en nu heb ik nog een uurtje tijd om door te werken. Ik ben niet heel goed in schaatsen, maar veel collega's komen niet uit Nederland en hebben nog nooit geschaatst, dus vanavond ben ik een van de beteren.

 • 26 januari 2009 – Ingeschreven voor Reunie

  Ik heb mezelf opgegeven voor de reünie van mijn basisschool. Mocht je afvragen hoe dat kan, kijk dan op mijn basisschoolpagina.

 • Categorie sport25 januari 2009 – Weer eens gerend

  Vanochtend ben ik weer eens gaan rennen. De vorige weken ging het niet vanwege sneeuw, regen of omdat ik afspraken had. Ik was te rustig begonnen, want op het einde had ik nog energie over en heb ik hard gerend. Toen ik er bijna was, was een auto onhandig een bocht aan het maken, en ik kon er gewoon niet langs. Ik was te voet, dus die auto was echt heel onhandig bezig. Mijn tijd was 10 seconden langzamer dan mijn snelste tijd tot nu toe, dus misschien was ik anders sneller geweest…

 • Categorie film25 januari 2009 – Film: The Trial

  Gisterenavond hebben we een film gekeken, The Trial. De review zonder spoilers staat natuurlijk op deze pagina.