RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk22 januari 2009 – Stikstof verdampen

  Ik zet voorlopig even mijn overige bezigheden half aan de kant, en ik ga verdamping van stikstof simuleren. Ik heb vorig jaar al de verdamping van argon gesimuleerd en vergeleken met meetresultaten, en nu ga ik door naar een iets moeilijker molecuul. In mei 2009 is er een Eurotherm seminar in Namen (België) over thermodynamica van faseovergangen, en dat is precies waar dit onderwerp in valt. Hopelijk kan ik vrij snel de eerste resultaten krijgen, want het (uitgebreide) abstract moet binnenkort af zijn.

 • 21 januari 2009 – Strip-publicatie 2

  En weer een strip-publicatie.

 • Categorie websiteCategorie eten21 januari 2009 – Eten-logo

  Omdat het gemakkelijk was, heb ik een logootje van een mes en vork van internet geplukt en dat op deze pagina gebruikt. Zonder auteursrechten te schenden uiteraard.

 • Categorie werk20 januari 2009 – FOM-dagen 2009

  Vandaag was de eerste dag van de FOM-dagen, en op die dag mocht ik mijn poster presenteren. Dat heb ik dus ook gedaan, en ik heb aan geïnteresseerde bezoekers uit mogen leggen waar ik mee bezig ben.

 • 19 januari 2009 – Verhuizen en surprise

  Gisteren hebben we A&A helpen klussen. We hebben de bovenverdieping (en mijn handen) helemaal wit geverfd. De avond ervoor hebben we een verlate surprise gevierd. Dat was heel gezellig, en ik was blij dat ik dit keer niet het foute cadeau had.