RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie websiteCategorie eten21 januari 2009 – Eten-logo

  Omdat het gemakkelijk was, heb ik een logootje van een mes en vork van internet geplukt en dat op deze pagina gebruikt. Zonder auteursrechten te schenden uiteraard.

 • Categorie werk20 januari 2009 – FOM-dagen 2009

  Vandaag was de eerste dag van de FOM-dagen, en op die dag mocht ik mijn poster presenteren. Dat heb ik dus ook gedaan, en ik heb aan geïnteresseerde bezoekers uit mogen leggen waar ik mee bezig ben.

 • 19 januari 2009 – Verhuizen en surprise

  Gisteren hebben we A&A helpen klussen. We hebben de bovenverdieping (en mijn handen) helemaal wit geverfd. De avond ervoor hebben we een verlate surprise gevierd. Dat was heel gezellig, en ik was blij dat ik dit keer niet het foute cadeau had.

 • Categorie eten19 januari 2009 – Ratatouille-recept

  Zaterdag heb ik ratatouille gekookt. Het was midden in de winter een klein beetje lastig om aan de ingrediënten te komen, maar het is toch gelukt. Het was lekker, en vanavond mag ik het laatste restje opeten.

 • Categorie werk16 januari 2009 – Voortgang

  De voortgang van mijn proefschrift is weer bijgewerkt. Ik had gehoopt dat ik nu al meer af zou hebben, maar soms komen er vreemde zaken uit die ik niet kan negeren, en dan gaat er extra tijd in zitten. Vandaag kwam ik erachter dat een simulatie van een "stroming" die twee weken heeft staan rekenen, heel vreemde resultaten gaf omdat alle gasdeeltjes aan de wand condenseerden, en er slechts 1 á 2 deeltjes waren die de hele stroming representeerden. Hij was dus statistisch nog lang niet uitgemiddeld, terwijl ik dat wel verwachtte. Er zit niks anders op dan die hele simulatie nogmaals te doen, maar nu met goede wand-gas interactie.