RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 19 januari 2009 – Verhuizen en surprise

  Gisteren hebben we A&A helpen klussen. We hebben de bovenverdieping (en mijn handen) helemaal wit geverfd. De avond ervoor hebben we een verlate surprise gevierd. Dat was heel gezellig, en ik was blij dat ik dit keer niet het foute cadeau had.

 • Categorie eten19 januari 2009 – Ratatouille-recept

  Zaterdag heb ik ratatouille gekookt. Het was midden in de winter een klein beetje lastig om aan de ingrediënten te komen, maar het is toch gelukt. Het was lekker, en vanavond mag ik het laatste restje opeten.

 • Categorie werk16 januari 2009 – Voortgang

  De voortgang van mijn proefschrift is weer bijgewerkt. Ik had gehoopt dat ik nu al meer af zou hebben, maar soms komen er vreemde zaken uit die ik niet kan negeren, en dan gaat er extra tijd in zitten. Vandaag kwam ik erachter dat een simulatie van een "stroming" die twee weken heeft staan rekenen, heel vreemde resultaten gaf omdat alle gasdeeltjes aan de wand condenseerden, en er slechts 1 á 2 deeltjes waren die de hele stroming representeerden. Hij was dus statistisch nog lang niet uitgemiddeld, terwijl ik dat wel verwachtte. Er zit niks anders op dan die hele simulatie nogmaals te doen, maar nu met goede wand-gas interactie.

 • Categorie werk13 januari 2009 – Presentatie Burgersdag

  Ik mocht een presentatie geven op de Burgersdag. Dat heb ik dus ook gedaan. Het was eigenlijk de presentatie zoals ik die ook in Bologna heb gegeven, maar dan ingekort tot 10 minuten. Dat is natuurlijk te kort om echt tot de kern van de zaak door te dringen, maar volgens mij ging het allemaal best aardig.

 • Categorie boeken12 januari 2009 – Boek uitgelezen

  Gisteren hebben we weer een boek uitgelezen. Het staat al in de boekenrecentieafdeling, en nu is er ook een boekenlogo bijgekomen.