RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie website12 januari 2009 – Categorie-icoontjes

  Deze RSS feed had al categorietjes, maar ze waren nog niet zichtbaar. Twee categorietjes hebben nu icoontjes gekregen: de wiskunde-categorie, en de website-categorie (waar dit bericht ook onder valt). Als het goed is staat hier een computertje naast. Tja, het was het beste plaatje dat ik zo kon vinden…

 • 10 januari 2009 – Cadeautjes

  Vanochtend was Ellen niet zo lekker, dus ben ik in mijn eentje boodschappen gaan doen. Toen ik thuiskwam, heb ik alle boodschappen in cadeaupapier ingepakt. Het was eventjes werk, maar het zag er heel feestelijk uit!

 • Categorie websiteCategorie boeken 9 januari 2009 – Waarderingen

  Weer een kleine verbetering aan de pagina: bij de film- en boekenrecenties staan tegenwoordig waarderingen in sterretjes.

 • 8 januari 2009 – Reunie basisschool

  Op 28 maart 2009 is de reünie vanwege het 25-jarig bestaan van mijn oude basisschool, De Kiem. Om hiervoor reclame te maken heb ik minimale informatie erover op mijn pagina gezet. Meer informatie heb ik eigenlijk ook niet.

 • 8 januari 2009 – Intake-gesprek

  Gisteren had ik een intakegesprek bij een detacheringsbureau. Ik ben nog wel een tijdje bezig met promoveren, maar ik vond dat ik hier goed op tijd mee moet beginnen. Eigenlijk had ik niet heel veel verwacht van dit gesprek, maar ik kwam met een positief gevoel terug. Er is zoveel interessant werk te doen, en wellicht zijn er als ik klaar ben ook weer vacatures. Het voelt net alsof je in een snoepwinkel staat, vol met lekker snoep. Alleen mag je maar één snoepje uitkiezen. En dat snoepje krijg je pas als je klaar bent met promoveren… Het is weer een beetje extra stimulans om door te gaan met proefschrift schrijven.