RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 8 januari 2009 – Intake-gesprek

  Gisteren had ik een intakegesprek bij een detacheringsbureau. Ik ben nog wel een tijdje bezig met promoveren, maar ik vond dat ik hier goed op tijd mee moet beginnen. Eigenlijk had ik niet heel veel verwacht van dit gesprek, maar ik kwam met een positief gevoel terug. Er is zoveel interessant werk te doen, en wellicht zijn er als ik klaar ben ook weer vacatures. Het voelt net alsof je in een snoepwinkel staat, vol met lekker snoep. Alleen mag je maar één snoepje uitkiezen. En dat snoepje krijg je pas als je klaar bent met promoveren… Het is weer een beetje extra stimulans om door te gaan met proefschrift schrijven.

 • 7 januari 2009 – Strip-publicatie

  Ik heb er weer een publicatie bij. Ditmaal een heel ander type: een strip.

 • Categorie muziek 6 januari 2009 – Top2000

  Ik heb best veel liedjes van de top2000. Ik heb even snel een overzichtje gemaakt. Het ziet er niet heel mooi uit, maar goed, het heeft ook niet veel nut.

 • Categorie wiskunde 6 januari 2009 – Hoofdstuk-nummering

  Ik ben momenteel bezig met het schrijven van mijn proefschrift. Hoofdstukken 1 en 2 en Appendix A worden tegelijkertijd gemaakt, dus ik ben nogal aan het switchen. In de LaTeX-code zorg ik ervoor dat alleen het hoofdstuk waar ik mee bezig ben gecompileerd wordt, dat is sneller en scheelt ook papier bij de printer. Met een kleine aanpassing heb ik nu ook de hoofdstuknummering kloppend als ik hoofdstukken weglaat. De truc staat bij de LaTeX-sectie.

 • Categorie website 6 januari 2009 – Banaanpagina-layout

  Omdat op deze pagina de inhoud en vorm gescheiden zijn, kan ik redelijk gemakkelijk een nieuwe layout toevoegen. Bijvoorbeeld de geweldige stijl van de banaanpagina. Dat heb ik dus ook gedaan (min of meer), en vanaf nu is de pagina ook in banaanpagina-stijl te bekijken.