RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie eten30 december 2008 – Oefenmaaltijd

  Met oud&nieuw gaan we met z'n allen eten, en iedereen kookt een eigen gerecht. Dit jaar mogen wij het hoofdgerecht zonder vlees of vis verzorgen. Gisteren hebben we een testmaaltijd gehad, om te kijken of we wel konden maken wat we wilden maken, of het lekker was en of de hoeveelheden klopten. En het was allemaal goed. Morgenavond komt dus de echte maaltijd, ik hoop dat die ook slaagt!

 • Categorie sport28 december 2008 – Klimmen en karten

  Na alle feestmalen tijdens de kerstdagen besloten we gisteren om iets actiefs te gaan doen. Daarom zijn we gaan klimmen en karten. In het begin kon ik categorie 4 klimmen, maar later waren mijn armen erg moe en had ik met 3 al moeite. Met karten was ik niet de allertraagste, en ik heb alle rondjes uitgereden, dus daar was ik erg tevreden mee. [Update: mijn beste rondetijd was 0:45:807.] Daarna hebben we met z'n allen gegeten, gekaart, gequizd, en het was erg gezellig.

 • Categorie website24 december 2008 – Plaatjes werken als het goed is

  Tijdens het wachten op de laatste simulaties van dit jaar heb ik alles plaatjes werkend gekregen in Internet Explorer. Het ziet er daar niet zo heel geweldig uit, maar het werkt tenminste.

 • Categorie werk23 december 2008 – Bijna vakantie

  Voor veel mensen is het nu al kerstvakantie, maar ik werk nog even door in de hoop dat ik een redelijke versie van hoofdstuk 2 afheb. Morgenmiddag om 4 uur gaat de TUE dicht, dus dan heb ik ook vakantie. Nu moet ik mezelf alleen nog motiveren om anderhalve dag door te werken terwijl iedereen vrij heeft…

 • Categorie film21 december 2008 – The Shining

  Ook hebben we gisteren The Shining gekeken. Dat was spannend, en een erg korte review staat op deze pagina.