RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 9 december 2008 – Cadeaus

  Ik heb een cadeau-sectie toegevoegd. Mocht iemand mij om wat voor reden dan ook een cadeau willen geven, dan is daar informatie te vinden over wat ik nog ooit wil hebben.

 • Categorie website 8 december 2008 – Backup

  Doordat ik niet zo slim ben, heb ik zojuist een deel van deze pagina verwijderd. Gelukkig had ik nog een versie in mijn internet-geschiedenis staan, dus ik heb het kunnen reconstrueren. Maar ik ben me wel af gaan vragen waarom ik geen backup had gemaakt. Dus vanaf nu heb ik een backup.

 • Categorie wiskunde 8 december 2008 – LaTeX

  Ik ben bezig om mijn proefschrift te typen. Dit doe ik zoals het hoort in LaTeX. Daarom een LaTeX-onderdeel.

 • Categorie wiskunde 8 december 2008 – Programmeertalen

  Vandaag ben ik bezig geweest om een numerieke code te vergelijken met mijn code. Helaas is de andere numerieke code in Fortran geschreven, en daarom dus onleesbaar. Daarom geef ik als tip aan mezelf dat ik nooit iets in Fortran moet schrijven. Als andere mensen dat nu ook volgen, hoef ik nooit meer onleesbare Fortran-code te ontcijferen. Mijn beperkte visie op programmeertalen qua bruikbaarheid voor mijn doeleinden staat vanaf nu op deze pagina.

 • 8 december 2008 – Maastricht

  Zondag ben ik met collega's naar Maastricht geweest. Eerst hebben we een rondleiding door Maastricht gehad, en we hebben ook in de stad geluncht. Ik had een "broodje modder". Het klinkt heel vies, en ziet er ook niet echt lekker uit, maar het smaakte goed. Daarna zijn we over een kerstmarkt gelopen, en de stad ingeweest, waar we een lekkere wafel gegeten hebben. Daarna hebben we op de WII een spel gespeeld. Toen dat klaar was, zijn we gaan weerwolven. Met speelkaarten, want we hadden het echte spel niet bij ons. Nadat we pizza besteld hadden, en die anderhalf uur later gekomen was, gingen we weer naar huis toe. Het was best gezellig allemaal.