RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 8 december 2008 – Maastricht

  Zondag ben ik met collega's naar Maastricht geweest. Eerst hebben we een rondleiding door Maastricht gehad, en we hebben ook in de stad geluncht. Ik had een "broodje modder". Het klinkt heel vies, en ziet er ook niet echt lekker uit, maar het smaakte goed. Daarna zijn we over een kerstmarkt gelopen, en de stad ingeweest, waar we een lekkere wafel gegeten hebben. Daarna hebben we op de WII een spel gespeeld. Toen dat klaar was, zijn we gaan weerwolven. Met speelkaarten, want we hadden het echte spel niet bij ons. Nadat we pizza besteld hadden, en die anderhalf uur later gekomen was, gingen we weer naar huis toe. Het was best gezellig allemaal.

 • 6 december 2008 – Sinterklaas

  Gisteren heb ik sinterklaas gevierd, met een dobbelspel. In de eerste ronde was ik heel goed! Dat was de ronde met oude afgedankte cadeautjes, en ik had op het einde geen cadeau. In de tweede ronde won ik mijn eigen gekochte cadeau terug. Alles ging goed dus!

 • Categorie werk 5 december 2008 – Werkplaatjes

  Omdat het numerieke fouten zoeken niet opschoot, en het bijna weekend is, ben ik maar plaatjes gaan mooi maken voor later gebruik in verslagen en presentaties en posters. Omdat ik ze toch had, heb ik (lage resolutie) plaatjes op deze pagina erbijgezet. Het voegt inhoudelijk niks toe aan de uitleg over mijn promotie, maar het ziet er iets leuker uit.

 • Categorie wiskunde 5 december 2008 – Wiskunde logo

  Wiskunde logoIk had even geen zin in werk dus heb ik een wiskundelogo gemaakt. Dat staat nu op deze pagina. Niet heel mooi, maar goed.Wiskunde logo

 • Categorie wiskunde 5 december 2008 – Teksten in Matlab plaatjes

  In Matlab kun je mooie plaatjes maken. Wat sommige mensen waarvan ik artikels lees nog wel eens vergeten is dat de tekst langs de assen ook mooi mag zijn. Dat kan zonder veel moeite in Matlab, en ik heb eens voor mezelf opgeschreven hoe simpel het is.