RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie website15 maart 2012 – Google advertenties

  Er stonden google advertenties op deze pagina, die standaard werden getoond, maar die je uit kon zetten. Nu staan er google advertenties die standaard niet worden getoond, en die je aan kan zetten. Het doel van de advertenties was dat ik wilde weten welke advertenties Google bij mijn teksten zette. Tegenwoordig gebruikt Google allerlei data van je, en worden de advertenties ook heel erg beïnvloed door je zoekgeschiedenis. Het leuke is er dus af, dus gaan ze weg. De code wordt (standaard) niet eens meer ingeladen, dus Google krijgt vanaf nu geen bezoekersinformatie meer van deze pagina, tenzij je dat als bezoeker instelt.

 • Categorie muziek11 maart 2012 – Mp3's en midi's

  Ik heb een paar liedjes die ik de afgelopen tijd gemaakt heb op een rijtje gezet.

 • Categorie website19 februari 2012 – Plaatjestarief

  Ik heb mijn copyrightpagina aangepast: er staat nou een tarief bij voor het gebruik van plaatjes die ik gemaakt heb. Dit doe ik niet om geld te verdienen, maar om duidelijkheid te geven over dat ik mijn rechten bescherm.

 • Categorie muziek 9 februari 2012 – Abba en Bee Gees

  Eergisteren heb ik twee cd's gekocht, van Abba en van de Bee Gees. In totaal staan daar zeven liedjes op die ook in de top 500 van de Top2000 staan. Dat overzicht heb ik dus up-to-date gemaakt.

 • 9 februari 2012 – Dicteefouten

  Eindelijk heb ik mijn elf fouten van het Groot Dictee 2011 toegevoegd aan de pagina. Er zal niemand op hebben zitten te wachten, maar ik had even tijd over/verveelde me.