RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie website19 februari 2012 – Plaatjestarief

  Ik heb mijn copyrightpagina aangepast: er staat nou een tarief bij voor het gebruik van plaatjes die ik gemaakt heb. Dit doe ik niet om geld te verdienen, maar om duidelijkheid te geven over dat ik mijn rechten bescherm.

 • Categorie muziek 9 februari 2012 – Abba en Bee Gees

  Eergisteren heb ik twee cd's gekocht, van Abba en van de Bee Gees. In totaal staan daar zeven liedjes op die ook in de top 500 van de Top2000 staan. Dat overzicht heb ik dus up-to-date gemaakt.

 • 9 februari 2012 – Dicteefouten

  Eindelijk heb ik mijn elf fouten van het Groot Dictee 2011 toegevoegd aan de pagina. Er zal niemand op hebben zitten te wachten, maar ik had even tijd over/verveelde me.

 • 2 februari 2012 – Austrasië

  Wist je dat een deel van Nederland, het deel waar ik geboren ben, ooit deel uitmaakte van het land Austrasië? Ik heb dat land bij geschiedenis nooit voorbij zien komen. Maar, in mijn zoektocht naar wie de baas is geweest in mijn geboorteplaats, ben ik achter het bestaan van dat land gekomen. Ik heb het vrijwel complete overzicht sinds Julius Caesar.

 • Categorie website27 januari 2012 – Mobiele pagina

  Ik heb een nieuwe telefoon, een die ook internetpagina's kan laten zien. Ik weet dat deze al ver voor 2012 bestonden, maar ik loop altijd achter op de nieuwste ontwikkelingen. Door een paar kleine aanpassingen heb ik deze pagina beter toegankelijk gemaakt voor mobiele browsers. In ieder geval voor degene die in mijn telefoon zit. Als je via een normale computer deze website bekijkt, zou er niks veranderd moeten zijn.