RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie website27 januari 2012 – Mobiele pagina

  Ik heb een nieuwe telefoon, een die ook internetpagina's kan laten zien. Ik weet dat deze al ver voor 2012 bestonden, maar ik loop altijd achter op de nieuwste ontwikkelingen. Door een paar kleine aanpassingen heb ik deze pagina beter toegankelijk gemaakt voor mobiele browsers. In ieder geval voor degene die in mijn telefoon zit. Als je via een normale computer deze website bekijkt, zou er niks veranderd moeten zijn.

 • 21 januari 2012 – Nieuwe baan

  Gisteren heb ik mijn contract getekend voor mijn nieuwe baan, waar ik over drie weken begin. Het klinkt precies als wat ik wil doen, dus ik heb er wel zin in!

 • Categorie muziek 5 januari 2012 – Top 2000 van 2011

  Ook eind december 2011 was de top 2000. Ik heb vandaag mijn muziekcollectie weer eens doorgespit om te kijken welke liedjes uit de top 500 ik heb.

 • 5 januari 2012 – Grood Tiktee den Neederlanse Taal

  Eind december 2011 was het groot dictee. Ik heb weer meegedaan. Dit keer had ik 11 fouten, minder dan de vorige keer maar het was dan ook gemakkelijker. Als ik mijn resultaat nog kan vinden, ga ik mijn fouten weer online zetten.

 • 16 december 2011 – Klinkerbotsing

  Terwijl ik mijn vorige berichtje op typefouten controleerde, realiseerde ik me dat ik al een tijdje een domme fout maak. Ik gebruik het woord "etappeuitslag", en daar zit een klinkerbotsing in. Voor alle zekerheid heb ik het gecontroleerd, en in de leidraad van de Nederlandse taal staat het voorbeeld "college-uitstap", waar hetzelfde plaatsvindt. Daarom heb ik zojuist alle voorkomende gevallen vervangen door "etappe-uitslag".