RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 16 november 2011 – Alweer een InTech mail

  Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een mail van InTech dat ik was geselecteerd om een hoofdstuk voor een boek te schrijven, en het zou mij maar 590 euro kosten. Zojuist kreeg ik weer een mail, ditmaal van Dr. Marina Kirincic, met een aanbod om een hoofdstuk voor een boek te schrijven, ditmaal voor maar 640 euro. Ik zet het hier nogmaals neer, voor het geval dat iemand anders ook zo'n mail heeft gehad, en twijfelt, en via een zoekmachine hier op uitkomt. Mijn advies: niet doen. Waarschijnlijk doen ze precies wat ze beloven, heb je er niks aan en ben je een paar honderd euro armer.

 • Categorie sport15 november 2011 – Nieuwe officieuze wereldkampioen voetbal

  De oude onofficiële werelkampioen voetbal Japan is verslagen, de nieuwe onofficiële wereldkampioen is Noord-Korea!

 • 27 oktober 2011 – Druk druk druk

  Over een paar dagen krijg ik de sleutel van mijn nieuwe appartement. Nu moet ik dus eigenlijk verhuisplannen maken, en besluiten welke nieuwe spullen ik wil hebben. Maar tegelijkertijd moet ik ook nog enkele projecten afronden, omdat ik in de maand november weinig wil werken, maar er wel deadlines aan het eind van die maand staan. Een maand waarin ik ook nog met oud-collega's een weekendje weg wil, dus dat moet ook geregeld worden. En dan haalde ik het ook nog in mijn hoofd dat ik de resultaten van de Tour van 2011 eindelijk in wilde voeren. Nu is het dus even heel druk, maar wel vooral met leuke dingen. Alle projecten die af moeten zijn het vervelendste, vooral omdat het voornamelijk verslagen zijn die ik moet schrijven.

 • Categorie sport 9 oktober 2011 – Nederlands voetbalelftal op de Olympische Spelen

  Het Nederlands voetbalelftal heeft nog nooit een gouden medaille gewonnen op de Olympische Spelen. Ik heb eens uitgezocht wat dan wel het resultaat was.

 • Categorie sport 2 september 2011 – Ploegenpuntenklassement

  Vroeger was er een ploegenpuntenklassement in de Tour de France. De eerste vermelding daarvan die ik vond was uit 1973, en na 1988 is hij afgeschaft. De ploeg die dit klassement aanvoerde, droeg in de laatste jaren (en misschien wel altijd) groene petjes. Ik bedacht me net dat het een kleine moeite was om dit uit te rekenen, dus vanaf nu is dit klassement ook terug te vinden bij de Tour-resultaten. De links daarnaartoe moet ik nog verbeteren, maar kijk bijvoorbeeld op de resultaten van 1988.