RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 2 december 2008 – Foldertjes

  Vanochtend liep ik vanaf het station naar de universiteit. Ik heb een afwasmiddel aangeboden gekregen, foldertjes voor een of ander feest, informatie over de wervingsdagen en informatie over de aankomende universiteitsraadverkiezingen. Ik vind dat heel vermoeiend, zo vroeg op de dag. En ik verbaas me erover dat het zin heeft om foldertjes uit te delen. Ik lees ze nooit, maar blijkbaar doen andere mensen dat wel, anders zouden ze niet uitgedeeld worden.

 • Categorie eten 1 december 2008 – Boterham met kaas

  Ik heb een heel belangrijk recept toegevoegd: een boterham met kaas. Die eet ik heel vaak, dus dat hoort op mijn pagina. Ik vind het niet echt heel lekker, maar het is wel lekker simpel 's ochtends.

 • Categorie sport 1 december 2008 – Voetbalstatistieken

  Iets wat ik ook interessant vind, zijn sportstatistiekjes. Het is moeilijk uit te leggen waarom. Ik heb zelf (nog) niet veel tijd besteed om zelf statistieken te maken, maar andere mensen wel. Nu staat er ook op mijn pagina dat Nederland de huidige onofficiële wereldkampioen is, en nummer twee in de Elo-rating.

 • Categorie website30 november 2008 – Privacy

  Ik heb de info over de pagina uitgebreid. Een statement dat ik andermans privacy respecteer.

 • Categorie film29 november 2008 – Film: Quantum of Solace

  Gisteren heb ik de film Quantum of Solace gezien. Om dat te onthouden heb ik een film-pagina gemaakt, met mijn mening over de film. Geen spoilers natuurlijk.