RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 20 oktober 2010 – Aanbiedingen kopen

  Gisteren zijn we naar de C1000 gegaan, omdat daar de mona-toetjes in de aanbieding waren. We hebben eigenlijk alleen maar aanbiedingen gekocht, en dat was best wel apart.

 • Categorie sport 6 oktober 2010 – Weer een stukje gerend!

  Gisteren heb ik na heel lange tijd weer gerend. Niet het hele stuk, omdat de batterij in mijn mp3-speler na een tijdje op was, en ik het dan al snel saai vind worden. Ik heb uiteindelijk maar zo'n 15 minuten gerend, maar de laatste helft wel harder dan normaal omdat ik al wist dat ik korter zou rennen. Ik was bezweet, dus het telt.

 • Categorie filmCategorie website24 september 2010 – Films en IMDB

  Dinsdag zijn we weer naar de bioscoop geweest. Mijn mening over de film heb ik weer online gezet. En ik heb er ook voor gezorgd dat voortaan alle films aan de IMDB-database gekoppeld zijn.

 • Categorie sport10 september 2010 – Gestopt met rennen

  De laatste keer dat ik het rondje gerend heb is inmiddels een jaar geleden, dus moet ik constateren dat ik daarmee gestopt ben. Daarom laat ik de grafiek van mijn rentijden maar eindigen in 2009. Ik neem me weer voor om het in 2011 te gaan doen, en als dat gebeurt dan kan ik de grafiek altijd weer aanpassen.

 • 3 september 2010 – Beste van juli en augustus

  Mijn voornemen om elke maand vijf hoogtepunten op te schrijven hou ik nog steeds vol. Een maand geleden heb ik vijf gebeurtenissen uit juli beschreven, en nu ook van augustus.