RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie muziek 5 juli 2010 – CD's geluisterd

  Gisteren heb ik een stuk auto gereden, en het was warm weer, en ik had cd's bij me, dus heb ik ze geluisterd. Als eerste had ik "Viva!" van Roxy Music. Deze live-cd is niet zo super. De opnamekwaliteit laat wat te wensen over, en Bryan Ferry zingt niet alles even zuiver. De tweede cd was "Van Halen" van Van Halen, hun debuutcd. Deze is natuurlijk heel super, vooral de eerste helft is fenomenaal. De riffjes hadden wel wat sneller gemogen soms, Eddy kon dat best aan dus ik snap niet waarom ze dat niet gedaan hebben.

 • 29 juni 2010 – Boedapest

  Vorige week zijn we in Boedapest geweest, gewoon om de stad te zien. Het was goed weer, we hebben veel gelopen en gezien, en ik heb nu weer een boek uit.

 • Categorie muziek18 juni 2010 – Optreden gemist?

  Mijn trouwe fans zal het misschien opgevallen zijn dat er een optreden bijgekomen is bij de lijst van optredens van mijn flamencogroepje, pas nadat het optreden geweest is. Achteraf updaten is niet handig, nu heeft niemand mij kunnen zien optreden. Maar een troost: ook als je het vooraf had geweten, had je mij niet gezien, want ik was er niet bij!

 • Categorie sport27 mei 2010 – Mexico

  Behalve mijn promotie was er gisteren nog iets anders: Nederland speelde tegen Mexico. Ik heb het niet gezien, maar Nederland won blijkbaar, en is nu nog steeds officieus wereldkampioen. De volgende wedstrijd is tegen Ghana, op 1 juni.

 • Categorie werk25 mei 2010 – Morgen promotie

  Morgen verdedig ik mijn proefschrift. Dit is dus de officiële afsluiting van mijn promotietraject van vier jaar. Ik ben nu nog bezig om de laatste kleine details die waarschijnlijk toch niemand ziet te verbeteren in mijn presentatie en ben hem verder van buiten aan het leren. Ook probeer ik vragen te verzinnen die de commissie wel eens zou kunnen stellen, en zoveel mogelijk argumenten te verzinnen waarom ik het goed gedaan heb. De spanning begint al een beetje te stijgen, maar morgen zal ik vast wel veel zenuwachtiger zijn.