RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk25 mei 2010 – Morgen promotie

  Morgen verdedig ik mijn proefschrift. Dit is dus de officiële afsluiting van mijn promotietraject van vier jaar. Ik ben nu nog bezig om de laatste kleine details die waarschijnlijk toch niemand ziet te verbeteren in mijn presentatie en ben hem verder van buiten aan het leren. Ook probeer ik vragen te verzinnen die de commissie wel eens zou kunnen stellen, en zoveel mogelijk argumenten te verzinnen waarom ik het goed gedaan heb. De spanning begint al een beetje te stijgen, maar morgen zal ik vast wel veel zenuwachtiger zijn.

 • Categorie sport13 april 2010 – Weer gefietst

  Vandaag ben ik voor de eerste keer dit jaar weer naar mijn werk gefietst. Ik was al wel een keer naar Eindhoven naar de schaatsbaan gefietst, maar nu dus naar mijn werk. Het was alleen de eerste paar minuten wat koud aan mijn handen, maar daarna was het prima.

 • Categorie muziek 6 april 2010 – Masterclass flamencogitaar

  Afgelopen zaterdag had ik een masterclass flamencogitaar, gegeven door Eric Vaarzon Morel. In twee uur gaf hij ons vieren een overvloed aan informatie en tips. Als we alles zouden moeten opnemen, zijn we wel een paar maanden zoet. Maar het was zeker de moeite waard.

 • 23 maart 2010 – Belgisch weekend

  Het afgelopen weekend zijn we een weekendje weg geweest. We waren in België, in de snowviewlodge. Er was vanuit het huisje geen sneeuw te zien (al lag er nog wel wat in de buurt), en het heeft bijna de hele tijd geregend, maar het was toch een heel leuk weekend, in een mooi huis.

 • Categorie muziek15 maart 2010 – Nieuwe cd's

  Voor mijn verjaardag heb ik twee cd's gekregen: 'Déjà vu' van Crosby, Stills, Nash & Young, en de best of van Billy Joel. In totaal staan daar zeven liedjes uit de top 500 van de Top 2000 in, dus heb ik de Top 2000-pagina weer bijgewerkt.