RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie muziek 6 april 2010 – Masterclass flamencogitaar

  Afgelopen zaterdag had ik een masterclass flamencogitaar, gegeven door Eric Vaarzon Morel. In twee uur gaf hij ons vieren een overvloed aan informatie en tips. Als we alles zouden moeten opnemen, zijn we wel een paar maanden zoet. Maar het was zeker de moeite waard.

 • 23 maart 2010 – Belgisch weekend

  Het afgelopen weekend zijn we een weekendje weg geweest. We waren in België, in de snowviewlodge. Er was vanuit het huisje geen sneeuw te zien (al lag er nog wel wat in de buurt), en het heeft bijna de hele tijd geregend, maar het was toch een heel leuk weekend, in een mooi huis.

 • Categorie muziek15 maart 2010 – Nieuwe cd's

  Voor mijn verjaardag heb ik twee cd's gekregen: 'Déjà vu' van Crosby, Stills, Nash & Young, en de best of van Billy Joel. In totaal staan daar zeven liedjes uit de top 500 van de Top 2000 in, dus heb ik de Top 2000-pagina weer bijgewerkt.

 • Categorie sport23 februari 2010 – Schaatsen

  Ik ben weer gaan schaatsen. In vergelijking met de vorige keer zijn mijn tijden achteruit gegaan, nu was de snelste ronde net binnen de twee minuten. Maar dit keer had ik ook al een uur gefietst om er te komen.

 • Categorie werk11 februari 2010 – Proefschrift bijna af

  Op 15 februari moet ik mijn proefschrift naar de kerncommissie sturen, dus nog maar een paar dagen... De belangrijkste resultaten zijn nu binnen, en nu is het alleen nog maar "even" de conclusies mooi maken en wat plaatjes maken. Toch nog best lastig werk, maar minder frusterend dan simulaties die geen resultaat geven.