RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk11 februari 2010 – Proefschrift bijna af

  Op 15 februari moet ik mijn proefschrift naar de kerncommissie sturen, dus nog maar een paar dagen... De belangrijkste resultaten zijn nu binnen, en nu is het alleen nog maar "even" de conclusies mooi maken en wat plaatjes maken. Toch nog best lastig werk, maar minder frusterend dan simulaties die geen resultaat geven.

 • 2 februari 2010 – Januari 2010

  De maand januari is afgelopen. Ik ben begonnen aan een maandelijks overzicht van de belangrijkste dingen die mijn overkomen zijn. Ik vraag me af of ik dat langer dan een maand volhoud!

 • Categorie muziek22 januari 2010 – Top2000

  Matlab is ongelooflijk traag. Dus heb ik het overzicht van wat ik heb uit de top 500 van de Top 2000 bijgewerkt tot de laatste versie.

 • Categorie werk20 januari 2010 – Pauze

  Ik ben nu hard bezig om hoofdstukken 5 en 6 van mijn proefschrift af te ronden. Ik heb hopelijk een mintekenfout gecorrigeerd in mijn laatste grote simulatie, en nu wacht ik op de resultaten. Even pauze dus, terwijl het programma al het werk doet!

 • 17 december 2009 – Groot Dictee der Nederlandse Taal

  Gisteren was het Groot Dictee de Nederlandse Taal. Vorig jaar had ik 28 fouten, dus wat zou het dit jaar worden? Geen idee, want ik was het vergeten!