RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie muziek22 januari 2010 – Top2000

  Matlab is ongelooflijk traag. Dus heb ik het overzicht van wat ik heb uit de top 500 van de Top 2000 bijgewerkt tot de laatste versie.

 • Categorie werk20 januari 2010 – Pauze

  Ik ben nu hard bezig om hoofdstukken 5 en 6 van mijn proefschrift af te ronden. Ik heb hopelijk een mintekenfout gecorrigeerd in mijn laatste grote simulatie, en nu wacht ik op de resultaten. Even pauze dus, terwijl het programma al het werk doet!

 • 17 december 2009 – Groot Dictee der Nederlandse Taal

  Gisteren was het Groot Dictee de Nederlandse Taal. Vorig jaar had ik 28 fouten, dus wat zou het dit jaar worden? Geen idee, want ik was het vergeten!

 • Categorie werk10 december 2009 – Datum regelen

  Ik ben al een tijd geleden begonnen om een datum te regelen voor mijn promotie, maar nu komt er steeds meer duidelijkheid over. Ik heb al van vier van de zes commissieleden een toezegging dat ze op 26 en 27 mei 2010 kunnen, dus hopelijk wordt het één van die twee dagen.

 • Categorie werk 1 november 2009 – Programmeerfout

  Ik ben een gedetailleerde simulatie aan het doen, en ik had een tijdsafhankelijke potentiaal geprogrammeerd. Net kwam ik erachter dat er een fout in mijn programma zat, heel irritant. Ik heb hem direct toegevoegd aan mijn nieuwe lijstje van programmeerfouten.