RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 14 augustus 2009 – Kikker

  Gisterenochtend sprong er bij ons een kikker naar binnen door de achterdeur. Al snel sprong hij naar de garage, en ging onder de auto zitten. Ik reed toen de auto naar buiten, maar toen sprong hij onder het keukenblok. Daar bleef hij zitten, en we moesten toch gaan werken, dus hebben we maar gewoon de garagedeur dichtgedaan. 's Avonds kwamen we terug, en toen reed ik de auto naar binnen. Al snel zag ik de kikker zitten. Hij was zo'n 5 cm breed, en groen-bruin. Ik ben niet bang voor kikkers, maar vind het toch niet zo prettig om ze op te pakken, dus pakte ik een doos waar hij in moest springen. De kikker snapte dat niet echt, en sprong een paar keer weg van de doos. Hij bleef tegen de deur omhoog springen, maar die was toch echt dicht. Uiteindelijk sprong hij toch een keer in de doos, dus toen deed ik snel de deksel erop. Ik ben met de doos en de kikker een eind van ons huis weggelopen en heb de kikker bij een sloot weer uit de doos gezet.

 • 11 augustus 2009 – Puzzelen en eten

  Gisteren had ik eten voor twee dagen gekookt, zodat ik vanavond niet hoefde te koken. Het was chicken tonight. Ik was gisteren op mijn fiets naar mijn werk gegaan, dus ik had meer honger dan normaal. Ik ben ook bezig met een puzzel, dus at ik mijn eten tijdens het puzzelen op. En ik was blijkbaar zo druk bzig met puzzelen, dat ik gewoon doorat, en op het einde al het eten ophad. Nu moet ik vanavond dus iets anders maken.

 • Categorie wiskunde16 juli 2009 – LaTeX

  Ik ben nu hard aan het LaTeXen om mijn proefschrift af te krijgen, en nu heb ik een nieuw commando gevonden waarmee ik niet het hele proefschrift als uitvoer krijg, maar kan kiezen welk hoofdstuk ik wil hebben. Dit is heel praktisch, omdat ik altijd maar aan een deel van het proefschrift werk. Ik had er een heel onhandige oplossing voor gevonden, maar "includeonly" is veel gemakkelijker, en veel logischer.

 • Categorie muziek 6 juli 2009 – George Michael

  Pas heb ik weer eens een cd gekocht. Van George Michael, met ook nummers van Wham! erop. De Wham!-nummers zijn gewoon best goed, zijn eerste solo-nummers zijn heel goed. Na 1991 komt er af en toe nog wel iets leuks voorbij, maar is het vooral eentonig. Op een heel andere manier dan "Last Christmas" trouwens. "Last Christmas" is een van de slechtste nummers van Wham!, maar wel een klassieker. En dat betekent weer een nummer uit de top 500 van de Top 2000 erbij in mijn bezit.

 • Categorie werk23 juni 2009 – Datum promotie binnenkort bekend?

  Komende donderdag heb ik een gesprek over de verdere planning van mijn promotie. Ik hoop dan ook een datum te kunnen plannen, of in ieder geval een periode te krijgen waarbinnen ik op zoek kan gaan naar een beschikbare datum. Het is een spannende dag voor mij.