RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 11 augustus 2009 – Puzzelen en eten

  Gisteren had ik eten voor twee dagen gekookt, zodat ik vanavond niet hoefde te koken. Het was chicken tonight. Ik was gisteren op mijn fiets naar mijn werk gegaan, dus ik had meer honger dan normaal. Ik ben ook bezig met een puzzel, dus at ik mijn eten tijdens het puzzelen op. En ik was blijkbaar zo druk bzig met puzzelen, dat ik gewoon doorat, en op het einde al het eten ophad. Nu moet ik vanavond dus iets anders maken.

 • Categorie wiskunde16 juli 2009 – LaTeX

  Ik ben nu hard aan het LaTeXen om mijn proefschrift af te krijgen, en nu heb ik een nieuw commando gevonden waarmee ik niet het hele proefschrift als uitvoer krijg, maar kan kiezen welk hoofdstuk ik wil hebben. Dit is heel praktisch, omdat ik altijd maar aan een deel van het proefschrift werk. Ik had er een heel onhandige oplossing voor gevonden, maar "includeonly" is veel gemakkelijker, en veel logischer.

 • Categorie muziek 6 juli 2009 – George Michael

  Pas heb ik weer eens een cd gekocht. Van George Michael, met ook nummers van Wham! erop. De Wham!-nummers zijn gewoon best goed, zijn eerste solo-nummers zijn heel goed. Na 1991 komt er af en toe nog wel iets leuks voorbij, maar is het vooral eentonig. Op een heel andere manier dan "Last Christmas" trouwens. "Last Christmas" is een van de slechtste nummers van Wham!, maar wel een klassieker. En dat betekent weer een nummer uit de top 500 van de Top 2000 erbij in mijn bezit.

 • Categorie werk23 juni 2009 – Datum promotie binnenkort bekend?

  Komende donderdag heb ik een gesprek over de verdere planning van mijn promotie. Ik hoop dan ook een datum te kunnen plannen, of in ieder geval een periode te krijgen waarbinnen ik op zoek kan gaan naar een beschikbare datum. Het is een spannende dag voor mij.

 • 7 juni 2009 – Ballon omdraaien

  Gisteren heb ik een ballon binnenstebuiten gedraaid. Het kan wel, maar is geen succes. Als iemand ooit een bedrijf wil opstarten met ballonnen met twee verschillende teksten aan de buitenkant en de binnenkant (dit zou in principe handig kunnen zijn bij een geboorte waar nog niet duidelijk is of het een jongetje of meisje wordt), dan kan ik als tip geven dat het binnenstebuiten keren van een ballon met standaardballonnen heel veel werk is. Ik denk dat ik er wel vijf minuten mee bezig ben geweest. Met wat oefening is dat vast sneller te doen, maar om een verkoopsucces te worden, zullen de ballonnen aangepast moeten worden.