RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk23 juni 2009 – Datum promotie binnenkort bekend?

  Komende donderdag heb ik een gesprek over de verdere planning van mijn promotie. Ik hoop dan ook een datum te kunnen plannen, of in ieder geval een periode te krijgen waarbinnen ik op zoek kan gaan naar een beschikbare datum. Het is een spannende dag voor mij.

 • 7 juni 2009 – Ballon omdraaien

  Gisteren heb ik een ballon binnenstebuiten gedraaid. Het kan wel, maar is geen succes. Als iemand ooit een bedrijf wil opstarten met ballonnen met twee verschillende teksten aan de buitenkant en de binnenkant (dit zou in principe handig kunnen zijn bij een geboorte waar nog niet duidelijk is of het een jongetje of meisje wordt), dan kan ik als tip geven dat het binnenstebuiten keren van een ballon met standaardballonnen heel veel werk is. Ik denk dat ik er wel vijf minuten mee bezig ben geweest. Met wat oefening is dat vast sneller te doen, maar om een verkoopsucces te worden, zullen de ballonnen aangepast moeten worden.

 • Categorie werk 3 juni 2009 – Verslag Namen

  Ik ben vorige week in Namen geweest voor het Eurotherm Seminar 84. Het korte verslag hierover staat nu ook op mijn pagina.

 • 20 mei 2009 – Alweer foldertjes

  Zoals een hele tijd terug zijn ze ook nu weer de hele week bezig met foldertjes uitdelen voor gratis feestjes. Ik heb geen enkel foldertje aangenomen, maar ik vind het wel een beetje vervelend dat ik steeds moet zeggen dat ik geen foldertje wil. Natuurlijk kan ik ze ook aannemen en weggooien, maar dat vind ik nog vervelender.

 • Categorie website14 mei 2009 – Foutmelding

  Ik heb zojuist een heel kleine ergernis opgelost. Als ik deze feed update en ik maak ergens een fout in de database, dan kwamen er hier allemaal foutmeldingen te staan. Ik maakte nogal vaak van die kleine foutjes, dus het kwam regelmatig voor dat er hier een vreemde php-foutmelding stond die niet interessant is. Nu heb ik het systeem iets verbeterd; ik kan nog steeds foutjes maken, maar als dat gebeurt dan komt er hier een mooie foutmelding te staan. Niet heel veel beter, maar je kunt maar ergens tevreden mee zijn!