RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie website14 mei 2009 – Foutmelding

  Ik heb zojuist een heel kleine ergernis opgelost. Als ik deze feed update en ik maak ergens een fout in de database, dan kwamen er hier allemaal foutmeldingen te staan. Ik maakte nogal vaak van die kleine foutjes, dus het kwam regelmatig voor dat er hier een vreemde php-foutmelding stond die niet interessant is. Nu heb ik het systeem iets verbeterd; ik kan nog steeds foutjes maken, maar als dat gebeurt dan komt er hier een mooie foutmelding te staan. Niet heel veel beter, maar je kunt maar ergens tevreden mee zijn!

 • 14 mei 2009 – Eric Koller

  Gisterenavond zijn we naar het parktheater gegaan, naar een optreden van Eric Koller. Het was een blind date, dus we hadden hem niet bewust uitgekozen. Ik verwachtte cabaret, en in mijn wereld is dat met een hoop gepraat, maar hij sprak tijdens de hele voorstelling geen woord. Er zaten wat leuke visuele grappen in, maar ik miste toch wel een rode draad. Het enige terugkerende dat erinzat was dan wel weer geweldig. Eric Koller deed het natuurlijk veel beter dan dat ik het zou doen of ooit zou kunnen doen, en ik heb me ook echt wel vermaakt, maar toch vond ik de voorstelling niet supergeweldig. Als hij op tv was geweest, had ik hem niet afgekeken.

 • Categorie eten11 mei 2009 – Burgerking Eindhoven

  Vorige week had ik lang gewerkt, en ik had honger. Dus besloot ik om bij de Burgerking in Eindhoven een hamburgertje te halen. Ik was er nog nooit geweest, maar ik verwachtte binnen 20 minuten wel gegeten te kunnen hebben, eventueel zou ik ook in de trein mijn hamburger op kunnen eten. Toen ik daar aankwam, waren er nog 4 mensen voor mij in de rij. Het schoot echter totaal niet op, 18 minuten later stond er nog 1 persoon voor mij in de rij. Toen ben ik maar weggegaan, want twee minuten later zou mijn trein al vertrekken, en als ik die zou missen dan moest ik een uur blijven wachten. Ik heb dit voorval al met meerdere mensen besproken, en van drie mensen heb ik gehoord dat ze iets soortgelijks meegemaakt hebben. Slechts een iemand gaf aan daar ooit snel bediend te zijn. Mijn advies: als je haast hebt, ga dan niet bij de Burgerking op het station in Eindhoven eten.

 • Categorie sport29 maart 2009 – Nederland-Schotland: 3-0

  Gisterenavond heeft het Nederlands voetbalelftal het Schotse voetbalelftal verslagen met 3-0. Dat geeft ze meer kans op deelname aan het WK 2010, maar veel belangrijker: ze blijven onofficieel wereldkampioen! Op de Eloratingrangschikking loopt Nederland iets in op Brazilië, maar blijven ze derde.

 • 29 maart 2009 – Reunie is geweest

  Gisteren was de reünie van mijn basisschool. Het was leuk, en de school was een stuk kleiner dan ik me herinnerde.