RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie eten11 mei 2009 – Burgerking Eindhoven

  Vorige week had ik lang gewerkt, en ik had honger. Dus besloot ik om bij de Burgerking in Eindhoven een hamburgertje te halen. Ik was er nog nooit geweest, maar ik verwachtte binnen 20 minuten wel gegeten te kunnen hebben, eventueel zou ik ook in de trein mijn hamburger op kunnen eten. Toen ik daar aankwam, waren er nog 4 mensen voor mij in de rij. Het schoot echter totaal niet op, 18 minuten later stond er nog 1 persoon voor mij in de rij. Toen ben ik maar weggegaan, want twee minuten later zou mijn trein al vertrekken, en als ik die zou missen dan moest ik een uur blijven wachten. Ik heb dit voorval al met meerdere mensen besproken, en van drie mensen heb ik gehoord dat ze iets soortgelijks meegemaakt hebben. Slechts een iemand gaf aan daar ooit snel bediend te zijn. Mijn advies: als je haast hebt, ga dan niet bij de Burgerking op het station in Eindhoven eten.

 • Categorie sport29 maart 2009 – Nederland-Schotland: 3-0

  Gisterenavond heeft het Nederlands voetbalelftal het Schotse voetbalelftal verslagen met 3-0. Dat geeft ze meer kans op deelname aan het WK 2010, maar veel belangrijker: ze blijven onofficieel wereldkampioen! Op de Eloratingrangschikking loopt Nederland iets in op Brazilië, maar blijven ze derde.

 • 29 maart 2009 – Reunie is geweest

  Gisteren was de reünie van mijn basisschool. Het was leuk, en de school was een stuk kleiner dan ik me herinnerde.

 • Categorie website25 maart 2009 – Pagina is af!

  Ik ben een paar maanden terug begonnen met beetje bij beetje deze pagina opbouwen, en nu vind ik dat hij af is. Ik zal dus vanaf nu alleen nog wat inhoud toevoegen en niks aan de structuur doen, tenzij ik me ergens enorm aan erger.

 • Categorie eten23 maart 2009 – Courgettesoep

  Ik heb courgettesoep gemaakt, die staat dus op de pagina. En een elegantere foutmelding voor als mensen een recept willen printen dat nog niet bestaat.