RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie eten16 maart 2009 – Pannenkoekenrestaurant

  Gisteren werd een tante 50 jaar, dus zijn we dat gaan vieren in een pannenkoekenrestaurant. Ik had een halve pannenkoek met spek, ham, ui en kaas, en een halve pannenkoek met geitenkaas, walnoten en honing. Ik vond het lekker.

 • Categorie muziek15 maart 2009 – Liedje dat in je hoofd blijft zitten

  Een paar jaar terug hoorde ik een liedje op tv, en dat bleef in mijn hoofd zitten. Ik heb toen gezocht, maar ik kon het niet vinden. Vandaag dacht ik om de een of andere reden eraan, en zocht ik weer. De tekst gaat zo:

  It is such a good night to kiss
  It is such a good night to dance
  It is such a good night to
  Scoobide-doobidoo
  Scoobide-doobidoo
  Scoobide-doobidoo
  Love
  

  Ik vond een pagina van een wiskundige die het lied ook leuk vond, en hij heeft ook gezocht waar hij het kon krijgen. Hij heeft veel beter gezocht dan ik, en volgens hem is het commercieel niet verkrijgbaar… Dus via hem kun je het mp3'tje downloaden. Pas op: het is erg jaren zestig en erg verslavend.

 • Categorie eten15 maart 2009 – Uit eten bij de padvindsters

  Gisterenavond zijn we uit gaan eten bij de padvindsters in Valkenswaard. Zij hadden geld nodig voor een zomerkamp, en wij konden lekker eten, dus iedereen tevreden! Ik had een noodles-voorgerecht (mmm), een Franse vleesspie (jammie) en ijs na. Eigenlijk had ik een brownie besteld, maar dat kwam niet goed uit voor de koks, dus werd het ijs. Uiteindelijk bleek er toch nog een brownie over te zijn, dus kreeg ik twee toetjes! Mijn avond was dus heel geslaagd. De bediening was ook prima. Er gingen wel een paar kleine dingen mis, maar de inzet was geweldig.

 • Categorie sport15 maart 2009 – Gerend met koptelefoontje

  Vanochtend heb ik weer eens gerend, maar nu met mijn nieuwe koptelefoontje. Hij viel geen enkele keer uit, en het was bijna mijn snelste tijd, dus ik ben tevreden!

 • Categorie sport13 maart 2009 – Teruggefietst en afstand opgemeten

  De terugweg ging vandaag weer in een beetje een gemiddelde tijd. Ik heb daarna op afstandmeten.nl de afstand van mijn fietsroute (en mijn renroute) gemeten. Deze bleken 13.55 km en 5.5 km te zijn. Nu kan ik, als ik een keer zin heb, mijn gemiddelde snelheid uitrekenen en die vergelijken met de wereldrecords op vergelijkbare afstanden. Dat zal tegenvallen!