RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie eten15 maart 2009 – Uit eten bij de padvindsters

  Gisterenavond zijn we uit gaan eten bij de padvindsters in Valkenswaard. Zij hadden geld nodig voor een zomerkamp, en wij konden lekker eten, dus iedereen tevreden! Ik had een noodles-voorgerecht (mmm), een Franse vleesspie (jammie) en ijs na. Eigenlijk had ik een brownie besteld, maar dat kwam niet goed uit voor de koks, dus werd het ijs. Uiteindelijk bleek er toch nog een brownie over te zijn, dus kreeg ik twee toetjes! Mijn avond was dus heel geslaagd. De bediening was ook prima. Er gingen wel een paar kleine dingen mis, maar de inzet was geweldig.

 • Categorie sport15 maart 2009 – Gerend met koptelefoontje

  Vanochtend heb ik weer eens gerend, maar nu met mijn nieuwe koptelefoontje. Hij viel geen enkele keer uit, en het was bijna mijn snelste tijd, dus ik ben tevreden!

 • Categorie sport13 maart 2009 – Teruggefietst en afstand opgemeten

  De terugweg ging vandaag weer in een beetje een gemiddelde tijd. Ik heb daarna op afstandmeten.nl de afstand van mijn fietsroute (en mijn renroute) gemeten. Deze bleken 13.55 km en 5.5 km te zijn. Nu kan ik, als ik een keer zin heb, mijn gemiddelde snelheid uitrekenen en die vergelijken met de wereldrecords op vergelijkbare afstanden. Dat zal tegenvallen!

 • Categorie sportCategorie website13 maart 2009 – Snel gefietst!

  Nadat ik gisteren de slechtste tijd ooit op de heenweg zette, fietste ik op de terugweg sneller dan ooit. Ik denk dat de wind toch invloed had, al merkte ik dat tijdens het fietsen niet echt. Vandaag ben ik weer met de fiets gegaan, en mijn heenwegtijd ligt mooi tussen de tijden van gisteren in. Ik heb ook de fiets- en loop-pagina's samengevoegd met de sportpagina's. Het is toch dezelfde categorie, en nou wordt het menuutje niet zo groot.

 • Categorie muziek12 maart 2009 – Poisoned Jewelry

  Gisteren heb ik mijn cd van Poisoned Jewelry weer eens meegenomen. Veel nummers zijn slecht, maar sommige hebben wel iets. Misschien zet ik binnenkort een voorbeeld op deze site.