RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk11 maart 2009 – Computer gerepareerd

  Mijn computer is weer gerepareerd! Sneller dan ik had verwacht.

 • Categorie werk 9 maart 2009 – Computerkoeling kapot

  Terwijl ik aan mijn proefschrift over chipkoeling aan het werken was, ging mijn chipkoeling kapot. Eerst werd mij verteld dat er een nieuwe computer nodig was, maar vanmiddag zei men dat een nieuwe ventilator van 9 euro zou voldoen, dus dat valt mee voor mijn projectbudget. Nou hoop ik dat de computer snel weer in elkaar gezet is.

 • Categorie economie 8 maart 2009 – Supermarkt

  Ik vind het op zaterdagochtend te druk in de supermarkt. Dat is voor niemand voordelig, dus vind ik dat de supermarkten er goed aan zouden doen om doordeweeks een kleine korting te geven, zodat klanten die doordeweeks boodschappen kunnen doen, dat eerder doen. Dat staat nu op de economiepagina.

 • Categorie website 6 maart 2009 – Economie-icoon

  Vanaf nu is er ook een economie-icoontje.

 • Categorie werk 6 maart 2009 – Computer kapot

  Al sinds ongeveer een week maakte mijn computer op mijn werk een vreemd geluid. Ik had al de technische oplossing gevonden: ertegen schoppen. Dat hielp meestal wel. Maar toen ik vanochtend kwam, stond hij maar de hele tijd lawaai te maken. Ik startte hem maar eens opnieuw op, en toen kwamen er allemaal piepjes en de waarschuwing dat de ventilator van de chip niet goed functioneerde. Dat was dus dat geluid… De ICT-afdeling was nog niet open, dus is nu mijn bureau opgeruimd en hebben de planten water gehad. Ik heb mijn computer weggebracht, en nu zijn ze hem hopelijk aan het maken. Misschien is het zo eenvoudig dat ze stof eruit moeten blazen, misschien moet er een nieuwe fan op. Het is wel ironisch dat ik niet aan mijn proefschrift over chipkoeling kon werken omdat de chipkoeling kapot was…