RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie werk 6 maart 2009 – Computer kapot

  Al sinds ongeveer een week maakte mijn computer op mijn werk een vreemd geluid. Ik had al de technische oplossing gevonden: ertegen schoppen. Dat hielp meestal wel. Maar toen ik vanochtend kwam, stond hij maar de hele tijd lawaai te maken. Ik startte hem maar eens opnieuw op, en toen kwamen er allemaal piepjes en de waarschuwing dat de ventilator van de chip niet goed functioneerde. Dat was dus dat geluid… De ICT-afdeling was nog niet open, dus is nu mijn bureau opgeruimd en hebben de planten water gehad. Ik heb mijn computer weggebracht, en nu zijn ze hem hopelijk aan het maken. Misschien is het zo eenvoudig dat ze stof eruit moeten blazen, misschien moet er een nieuwe fan op. Het is wel ironisch dat ik niet aan mijn proefschrift over chipkoeling kon werken omdat de chipkoeling kapot was…

 • 4 maart 2009 – Fietsen

  Het weer is weer iets beter, dus ik begin er over na te denken om weer eens met de fiets naar mijn werk te gaan. Vandaag had gekund, maar daar is het nu te laat voor.

 • 3 maart 2009 – Tijdrit of bergrit?

  Ik heb nu in het Tour de France overzicht ervoor gezorgd dat de type ritten met icoontjes worden aangegeven. Voor zover ik kon achterhalen welk type rit het is. Tijdritten zijn goed aangegeven, maar het is voor 1999 moeilijk om te achterhalen of een rit vlak was of een bergrit. En ik weet ook niet sinds welk jaar er eigenlijk onderscheid werd gemaakt in de regels. Maar daar kom ik misschien nog ooit achter.

 • 1 maart 2009 – Weerwolven

  Gisterenavond hebben we met een groep vrienden geweerwolfd. Het was een gezellige avond.

 • 1 maart 2009 – Kapper

  Zaterdagochtend ben ik naar de kapper gegaaan. Opdat wij de datum nooit meer vergeten.