RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • Categorie muziek22 februari 2009 – Nieuwe snaren

  Gisteren heb ik nieuwe snaren op mijn gitaar gezet. De oude waren nog niet kapot, maar wel erg versleten, en het geluid was minder geworden.

 • 22 februari 2009 – Carnaval

  Dit weekend is het carnaval. Ik vind carnaval een heel mooie traditie, waar ik liever niet aan meedoe. Dit jaar dus weer niet. Maar we zijn wel even naar de optocht gaan kijken, totdat het ging regenen. Ik vond het niet heel bijzonder, het mooiste was een trommelgenootschap (of hoe dat ook heet), dat trommelend rondliep.

 • Categorie film21 februari 2009 – Grieks en film

  Gisterenavond zijn we in Eindhoven Grieks gaan eten, dat was erg lekker. Ik had varkenshaaslapjes in rozemarijnsaus, met aardappelgratin en gebakken paprika met bleekselderij en nog iets wat ik niet kon achterhalen. Daarna zijn we nog even naar een nieuwe tv gaan kijken, en daarna zijn we naar de film gegaan. De film was leuk, daar is meer over te lezen in de filmsectie.

 • 19 februari 2009 – Ikea

  Omdat onze slaapkamertelevisie kapot is gegaan, hebben we meteen een nieuwe kast gekocht. Gisterenavond heb ik de laatjes in elkaar gezet. Omdat ik geen cabaretier ben, ging dat zonder problemen.

 • 18 februari 2009 – Pizza en poolen

  Gisteren ben ik met collega's gaan poolen. We hadden eerst pizza besteld, en die op de TU opgegeten. Daarna zijn we te voet naar het centrum gegaan en hebben daar gepoold. Iedereen gebruikte andere regels, maar het was wel leuk. Op het einde hadden we nog een snel potje twee tegen twee zonder nadenken gespeeld, en dat was lachen.