RSS feed van tourdefrancestatistieken.nl

[Valid RSS]

RSS feed

 • 22 februari 2009 – Carnaval

  Dit weekend is het carnaval. Ik vind carnaval een heel mooie traditie, waar ik liever niet aan meedoe. Dit jaar dus weer niet. Maar we zijn wel even naar de optocht gaan kijken, totdat het ging regenen. Ik vond het niet heel bijzonder, het mooiste was een trommelgenootschap (of hoe dat ook heet), dat trommelend rondliep.

 • Categorie film21 februari 2009 – Grieks en film

  Gisterenavond zijn we in Eindhoven Grieks gaan eten, dat was erg lekker. Ik had varkenshaaslapjes in rozemarijnsaus, met aardappelgratin en gebakken paprika met bleekselderij en nog iets wat ik niet kon achterhalen. Daarna zijn we nog even naar een nieuwe tv gaan kijken, en daarna zijn we naar de film gegaan. De film was leuk, daar is meer over te lezen in de filmsectie.

 • 19 februari 2009 – Ikea

  Omdat onze slaapkamertelevisie kapot is gegaan, hebben we meteen een nieuwe kast gekocht. Gisterenavond heb ik de laatjes in elkaar gezet. Omdat ik geen cabaretier ben, ging dat zonder problemen.

 • 18 februari 2009 – Pizza en poolen

  Gisteren ben ik met collega's gaan poolen. We hadden eerst pizza besteld, en die op de TU opgegeten. Daarna zijn we te voet naar het centrum gegaan en hebben daar gepoold. Iedereen gebruikte andere regels, maar het was wel leuk. Op het einde hadden we nog een snel potje twee tegen twee zonder nadenken gespeeld, en dat was lachen.

 • Categorie website16 februari 2009 – Taalfouten

  Ik heb wel een linguïstieksectie op deze pagina, maar er was nog geen info over taalfouten op deze pagina. Ik weet niet wat ik ermee opschiet, maar nou is er wel info daarover.